skip to Main Content

Networks for Social Impact

Networks for Social Impact er en ny bog af Michelle Shumate, og Katherine R. Cooper om, hvordan nonprofitorganisationer, virksomheder og regeringer arbejder sammen om at tackle sociale problemer
Bogen forklarer, hvordan og hvornår netværk har en social impact, og gøre samtidig noget ud af at understrege at netværksdesign og -styring ikke er en ensartet formel. Tvært i mod betyder faktorer som typen af ​​socialt problem, mekanismen for social impact, miljø og tilgængelige ressourcer hver især hvilket valg man tager ift. valget af netværks design og styring.
Bogen indeholder tredive originale casestudier, som beskriver grupper og organisationer, der arbejder med spørgsmål som kønsbaseret vold, uddannelsesmæssige resultater, ældrepleje, service til veteraner, mental sundhed og velvære og klimaændringer.
Derudover undersøger bindet kritiske temaer, som ledere arbejder med i forbindelse med at skabe og styre netværk f.eks. netværksstyring, sikring og styring af finansiering, håndtering af magt og konflikter, effektiv brug af data og styring af forandringer. Hvert kapitel indeholder værktøjer, som netværksledere kan bruge til at håndtere disse problemer.
Overordnet er bogen en fin fremstilling af netværks muligheder og udfordringer.

 

FAKTA:
Titel: Networks for Social Impact
Forfatter: Michelle Shumate , By (author) Katherine R. Cooper
Udgivelsesdato: 12. maj 2022
Forlag: Oxford University Press Inc
ISBN10 0190092009
ISBN13 9780190092009
Bogen er på 280 sider og kan købes her

Back To Top