skip to Main Content

Ny rapport: Legal reform as a catalyst for social enterprise

Ny rapport viser at mangel på lovgivning og politiker kan være med til at tilbageholde udviklingen af socialøkonomiske virksomheder i flere lande.
Rapporten “Legal reform as a catalyst for social enterprise: an international social enterprise law & policy report”, har gennemgået lovgivning og politik i 83 lande rundt om i verden og interviewet hundredvis af lokale advokater på tværs af kontinenter.
Rapporten bygger på en global undersøgelse ledet af Lex Mundi Pro Bono Foundation, og selve rapporten blev lanceret på World Economic Forums virtuelle Davos-program.
Selvom der er socialeøkonomiske virksomheder i alle hjørner af verden, så mangler der de fleste steder love og politikker, der understøtter dem, og i nogle tilfælde er der endda sådan at forskellige krav, kan være en reel hindring for deres udbredelsen.
Læs mere og download rapporten her

Back To Top