skip to Main Content

Det bæredygtige velfærdssamfund

Det bæredygtige velfærdssamfund – Verdensmålene som kompas er en ny bog af Steen Hildebrandt, som ser på vores samfundsudvikling gennem de sidste 70 år, og understreger nødvendigheden af at vi ændre kurs nu.

Alle har et ansvar for at bidrage til at løse de globale udfordringer vi står over for. Alle har således et ansvar i forhold til at bidrage med at indfri verdensmålene.

De er et krav men det er også en mulighed og en enestående chance for at Danmark kan blive et globalt foregangsland for hvordan man driver et velfærdssamfund, som samtidigt er bæredygtigt.
Det er et samfund som både tager hensyn til sine indbyggere og på naturen så vi kan aflevere en bæredygtig verden til de næste generationer.

Det sætter professor Steen Hildebrandt fokus på og argumentere for i denne bog. Ifølge ham er verdensmålene et kompas der giver os mulighed for at skabe en ny og bedre verden, end den verden, vi kommer fra.

Bogen er bestemt anbefalelsesværdig for at få en forståelse af hvordan det danske velfærdssamfund er blevet til og hvad der skal til for at vi kan opgradere det til et Bæredygtigt velfærdssamfund i fremtiden.

FAKTA:
Titel: Det bæredygtige velfærdssamfund – Verdensmålene som kompas
Forfatter: Steen Hildebrandt
Udgivelsesdato: d. 3. november 2021
Forlag: Spintype
Isbn trykt bog: 9788771920789
Isbn pdf: 9788771920796
Isbn epub: 9788771920802
Bogen er på 145 sider og kan købes hos Spintype her

 

Back To Top