skip to Main Content

World Summit Awards 2021 – Shortlist

World Summit Awards (WSA) såkaldte “Shortliste” er offentliggjort. Den indeholder 119 digitale innovation og indholdsdrevne applikationer, der på forskellig vis bidrager til at indfri FN´s verdensmål.
Listen er udvalgt ud fra 290 nomineringer fra 65 lande. Blandt de 119 udvalgte er tre danske applikationer Go Impact, Cogo og WeSolve.
Næste trin i konkurrencen er at WSA Grand Jury 2021 d. 17.-28. januar 2022 udvælger de 40 vindere af World Summit Awards 2021.
Den endelige fejring af vinderne finder sted ved WSA Global Congress 2022, der afholdes d. 22.-24. marts 2022, online.
Man kan se listen med de 119 udvalgte applikationer her

Mere om de danske digitale apps, der er med på listen.

Cogo
Cogo er en app, der samler deleordninger indenfor el-scootere, cykler, biler og knallerter, som er eldrevne eller drevet ved egen kraft. Cogo appen indeholder i øjeblikket over 200 operatører i 500 byer verden over! Appen arbejder på at understøtte bæredygtig udviklingsmål 11, 12, 13 – Bæredygtige byer, ansvarligt forbrug og klimaindsats. Det sker ved at promovere miljøvenlige fællesture for at reducere forbrug og for at mindske emissioner.
Mere om Cogo på: www.cogoapp.io

WeSolve
WeSolve er en ny dansk startup og en digital platform, som hjælper med at forbinde borgere med deres lokale kommuner, og med at skabe effektiv kommunikation mellem organisationer og deres medlemmer. Alt sammen for at at fremme demokratisk deltagelse og samskabelse af løsninger, der kan bidrage til forbedring af livskvalitet og trivsel i samfundet generelt.
Læs mere om WeSolve på: https://wesolve.app

Go Impact
Go Impact er en app der nytænker vores måde at arbejde frivilligt på og sætter FN’s verdensmål på dagsordenen.
NGOer, kommuner og virksomheder lægger mindre frivillige opgaver ud på platformen, som de har behov for at få løst.
Opgaven bliver præsenteret for frivillige (brugere af appen) via Go Impact appen. Når en opgave er løst, modtager den frivillige point, som kan bruges i Go Impacts netværk af erhvervsdrivende. Antallet af point er afhængigt af opgavens størrelse og varighed. Ud over at optjene point til brug i Go Impact netværket, kan man også optjene sponsorpoint. Disse ekstra point kan doneres af den frivillige til et velgørende formål, som man selv kan vælge direkte i appen.
Læs mere på: https://go-impact.co

Back To Top