skip to Main Content

Samskabelse i praksis

Samskabelse i praksis er en ny bog af Anne Tortzen og Manon de Jongh, som besvarer en lang række spørgsmål om samskabelse f.eks. hvad samskabelse er, hvad der sker når samskabelse møder virkeligheden og om en kan indfri indfri de store ambitioner om fremtidens velfærdssamfund.

Samskabelse i praksis handler om, hvordan organisationerne bliver bedre rustet til at arbejde samskabende. De to forfatterne har en lang erfaring inden for borgerinddragelse og samskabelse, som de sammenfatter i bogen, hvor de guider læseren mod de vigtigste pejlemærker i landskabet for samskabelse.

Om forfatterne:
Anne Tortzen er cand. scient.pol., journalist og proceskonsulent. Hun er ph.d. fra  og er grundlægger og leder af virksomheden Center for Borgerdialog (www.centerforborgerdialog.dk).
Manon de Jongh er chefkonsulent i UKON A/S og arbejder med ledelses- og organisationsudvikling, især i offentlige organisationer. Hun er ph.d. i organisationspsykologi fra Utrecht Universitet i Holland.

FAKTA:
Titel: Samskabelse i Praksis
Forfattere:  Anne Tortzen og Manon de Jongh
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: d. 18. maj 2021
ISBN: 978-87-7158-881-1,
Bogen er på 108 sider og kan købes hos Dansk Psykologisk Forlag her

Back To Top