skip to Main Content

SED´s kontor i Aarhus flytter

SED flytter fra 1. juni 2021 sit Aarhus kontor til FO-byen.

Sociale Entreprenører i Danmark har siden 1. august 2019 haft kontor på Godsbanen på adressen Skovgaardsgade 5A, 2. sal, 8000 Aarhus C. Lokaler er del af kontorfællesskabet New Neighbour, der er etableret af Arkitektskolen som en tværfaglig samarbejdsplatform til undervisning, projektarbejde og workshops med fokus på iværksætteri.
Fra d. 1. juni 2021 ønsker Arkitektskolen i Aarhus imidlertid selv at overtage bygningen, da Arkitektskolen officielt flytter ind i de nye lokaler fra den dato.
SED flytter derfor sit Aarhus kontor til FO-Byen, Frederiksgade 78C, Aarhus C, hvor vi har fået lov til at sidde gratis. Samtidig er der gode muligheder for at afholde fysiske arrangementer i samarbejde med FO-Aarhus, der råder over en række lokaler og som selv er en socialøkonomisk virksomhed.
Vi glæder os utroligt meget til af være i FO-Byen og ser frem til et fortsat godt samarbejde med FO-Aarhus.

Man kan læse mere om FO-Byen på http://fo-byen.dk

 

Back To Top