skip to Main Content

Forskeruddannet kvinde søger fleksjob i socialøkonomisk virksomhed

Forskeruddannet kvinde (41 år) med adskillige års erfaring fra det private erhvervsliv søger fleksjob – op til ca. 10 timer om ugen (formentlig mere på sigt).

Har i brug for en medarbejder som kan løse langt de fleste opgaver inden for bl.a. informations-, videns-, og dataindsamling, analyser/statistik, afrapportering mv?

PRIMÆRE FAGLIGE KOMPETENCER
I kraft af min forskeruddannelse (i UK), samt min tidligere beskæftigelse som befragter (skibsmægler), er jeg i allerhøjeste grad vant til – og trives med – at tage initiativ og ansvar, samt at arbejde i et tværfagligt, internationalt miljø. Jeg har solid erfaring med analytisk arbejde, og mine researchkompetencer kan med fordel anvendes i langt de fleste erhverv. Jeg kan bidrage med at udarbejde rapporter mv. ud fra angivne parametre, som kan omsættes til viden der kan bruges strategisk.

PERSONLIGE EGENSKABER
Jeg er selvkørende, ligefrem og nede på jorden. Jeg motiveres af faglige udfordringer, samt at være med til at igangsætte positive forandringer.

RELEVANTE UDDANNELSER:
Ph.d i neurovidenskab  og psykologi (England, 2016)

B.Sc. i psykologi (England, 2010).

Befragter / skibsmægler, maritim shipping (2003)

SPROG:
Dansk – modersmål. Engelsk – ekspert. Forstår svensk, norsk, samt en del tysk og spansk

Jeg er tilkendt fleksjobbevilling grundet hovedpine i varierende grad efter en alvorlig ulykke som ung – jeg har derfor brug for fleksible arbejdstider.
Alt har interesse – og jeg sender hellere end gerne mit CV!

Mine kontakt informationer:
Elisabeth Linnet – elisabethlinnet@hotmail.com – 29921456.

 

 

Back To Top