skip to Main Content

Ny bog om impactinvesteringer

Impact – Reshaping capitalism to drive real change er en ny bog af Sir Ronald Cohen om mulighederne for at skabe positive sociale forandringer gennem impact investeringer.

Det er tydeligt at se at kapitalisme og demokrati er udfordret flere steder i verden. Vi bliver nødt til at lave forandringer hvis vi skal have den bæredygtige verden som FN´s verdensmål beskriver.
Det betyder også at vi er nødt til at ændre den måde vi investere på. Vi kan ikke blive ved med at kaste penge efter ideer og koncepter, der ikke længere fungerer. Vi skal i en retning hvor der er mere lighed, hvor vi har respekt for naturen så den får lov til at regenerere sig og hvor uligheden i verden formindskes og veldstanden deles.

Iværksætter og investor Sir Ronald Cohen var en af​​grundlæggerne af venturekapital, som indledte Tech Revolution. Men de sidste to årtier har han været en ledende figur og fortaler for at bruge investeringer som middel til at skabe positive sociale og miljømæssige forandringer. I bogen bygger han på sine mange års personlige erfaring for at levere en overbevisende redegørelse for, hvordan impact investering kan være med til at omformer kapitalismen.

Bogen viser vejen for hvordan både iværksættere, virksomhedsejere, investorer og filantroper kan spille en rolle i at ændre verden.

U2 forsanger Bono har sagt om bogen:
“Capitalism isn’t immoral, it’s amoral – it’s a wild beast that needs to be led. Here Sir Ronnie provides the core operating manual for those seeking to do good while also doing well.”

Fakta:
Titel: Impact – Reshaping capitalism to drive real change
Forfatter: Sir Ronald Cohen
Forlag: Ebury Press
Udgivelsesdato: juli 2020
ISBN: 9781529108057
Bogen er på 256 sider og kan købes hos Penguin for 16,99 pund her

 

Back To Top