skip to Main Content

Forbes 30 under 30 Social Entrepreneurs 2020

Forbes har offentliggjort sin 2020 liste over 30 sociale entreprenører under 30 år.

Listen er fuld af unge iværksættere med ideer der kan være med til at afhjælpe nogen at de store udfordringer verden står overfor.
En af dem er Abhi Ramesh, der er 27 år. Han arbejder med at mindske madspild ved at hjælpe såkaldt “grimme” eller uperfekte produkter, der sandsynligvis vil blive smidt ud med at finde en køber. Misfits Market er en abonnementstjeneste, der leverer uperfekte, men ellers perfekt spiselige frugter og grøntsager til forbrugerne i 19 stater og i Washington, D.C. Inden for et år efter lanceringen har organisationen bidraget til at redde mere end 10 millioner pund mad. Og hvad der er endnu bedre, så har virksomheden doneret tusinder af pund mad til lokale fødevarebanker og ligesom den har stillet gratis produkter til rådighed for skoler, universitetsstuderende og plantebaserede programmer på hospitaler.

Man kan se hele Forbes 30 under 30 Social Entrepreneurs 2020 listen her

 

Back To Top