skip to Main Content

UK Social Enterprise Awards 2019

Englands bedste socialøkonomiske virksomheder i 2019 er udnævnt ved priskonkurrencen UK Social Enterprise Awards.

Der blev uddelt priser i 14 forskellige kategorier og prisen som UK Social Enterprise of the Year Award gik til Furniture Resource Centre (FRC Groups)

Millioner af mennesker i Storbritannien har ikke råd til vigtige husholdningsartikler som senge, komfur og garderobeskabe. FRC Groups mission er at afhjælpe manglen på møbler gennem en innovativ non-profit-virksomheds model. Virksomheden leverer en bred vifte af tjenester, lige fra at sælge nye møbler til sociale boligbyggerier og indsamling af erhvervs affald til omfordeling af brugte møbler til mennesker, der har behov.

Hver eneste krone, som virksomhed tjener, går i at nå deres velgørende formål, hvad enten det er at lave opmærksomhedskampagner, støtte mennesker til at komme i beskæftigelse gennem oplærings- og uddannelses programmer eller at geninvestere overskud tilbage i virksomheden for at skabe social værdi.

I løbet af de sidste 30 år har FRC Group gennemført over en million husholdningsaffaldsindsamlinger, genanvendt over 29.000 tons, genbrugt over en million møbler, oplært 2.500 personer kvalifikationer og leveret nye møbler til over 100.000 familier.

Læs mere om alle vinderne af Social Enterprise Awards 2019 her

 

 

Back To Top