skip to Main Content

Socialøkonomiske virksomheder giver udsatte australiere meningsfuld beskæftigelse

Socialøkomiske virksomheder leverer bedre jobmuligheder for dårligt stillede australiere end de får på almindelige arbejdspladser, mens de også afhjælper huller i regeringens jobsøgnings programmer, viser ny forskning.

En rapport fra Center for Social Impact (CSI) Swinburne og Westpac Foundation fandt, at beskæftigelsesfokuserede Socialøkomiske virksomheder bidrager til at forbedre marginaliserede menneskers liv ved at tilbyde fleksible og sikre beskæftigelsesordninger.

Forskere sagde, at beskæftigelsesfokuserede sociale virksomheder – som arbejder på at skabe job for dårligt stillede grupper som oprindelige australiere eller flygtninge – direkte reducerede omkostningerne til velfærds-, sundheds- og boligydelser.

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top