skip to Main Content

Mennesker der bare går i gang

Mennesker der bare går i gang – 130 portrætter der gør en forskel er en ny bog fra aarhusianske Sager der Samler med eksempler på hverdagsaktivister der ønsker at gøre verden bedre.

Bogen handler overordnet om en ny form for handlekraft der vokser frem. Lokale fællesskaber tager sagen i egen hånd og skaber løsninger der, hvor de selv oplever, at noget mangler.
Det er unge som gamle, der rykker og er klar til at engagere sig: Flygtninge, kontanthjælpsmodtagere eller mennesker, der bare har fået nok af overforbrug, isolation eller af ikke at gøre noget, og de er flere end bare en lille håndfuld.

Sager der Samler arbejder for at gøre det lokale engagement til en drivkraft i omstillingen til et mere menneskeligt, demokratisk og bæredygtigt samfund. Derfor har organisationen de sidste tre år lavet 130 portrætter af hverdagsaktivister for at vise, at Danmark er fuld af mennesker med en drøm om en bedre verden, der bare går i gang og skaber en lille del af den selv – i hverdagen og i fællesskab.

Portrætterne er samlet i bogen Mennesker der bare går i gang – 130 portrætter der gør en forskel

Bogen er på 280 sider med tekst og fotografier trykt i fire farver på papir af høj kvalitet. Den er redigeret af Paul Natorp og Klara Fleischer. Portrætter er skrevet af Klara Fleischer og Danielle Nielsen, m.fl., og layout er lavet af Karoline Kastberg Schrøder.

Bogen kan købes for 150 kr. + forsendelse hos Sager der Samler: Klik her!

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top