skip to Main Content

Big Society Capital har øget sine forpligtelser med 90 mio pund i 2018

Den engelske sociale investeringsfond Big Society Capital har i følge sin årsrapport for 2018 øget sine forpligtelser med 90 millioner pund. Sammen med andre investorer har Big Society Capital også kunnet stille 1,7 mia. pund til rådighed for socialøkonomiske virksomheder og velgørende organisationer, fordi de ter med til at løse nogle af de hårdeste sociale problemer, som England står overfor.

Siden lanceringen af BSC i 2012 har over 1.141 socialøkonomiske virksomheder og velgørende organisationer i England fået adgang til lån gennem Big Society Capital

Om Big Society Capital
Big Society Capital Limited (BSC) er en uafhængig social investeringsinstitution i Storbritannien, som yder finansiering til organisationer, der støtter socialøkonomiske virksomheder og velgørende organisationer og hjælper dem med at vokse. BSC var verdens første sociale investeringsinstitut af sin art, da den blev oprettet af den engelske regering som en selvstændig organisation med en investeringsfond på 600 millioner pund i april 2012. Midlerne kommer fra såkaldte ”dormant accounts” altså konti som ikke har en ejermand, fordi kontohaver er død eller af en eller anden grund ikke har brugt kontoen i adskillige år. Indestående på disse konti blev ved lov i 2008 ført over i en fond, som blev det økonomiske grundlaget for lancereingen af BSC i 2012.

Læs Big Society Capital 2018 rapport her

Kilde: Big Society Capital 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top