skip to Main Content

Skoll Awardees for Social Entrepreneurship 2019

De fem vindere af 2019 Skoll Awards for Social Entrepreneurship er udnævnt forud for Skoll World Forum for Social Entrepreneurship.

De fem vindere er:
Crisis Text Line
Harambee  Youth Employment Accelerator
mPedigree
mPharma
Thorn

Skoll Awards hylder transformative ledere, hvis organisationer forstyrrer status quo, skaber bæredygtig forandringer i stor skala, og som er klar til at skabe endnu større effekt.
Jeff Skoll, grundlægger og formand for Skoll Foundation, siger om vinderne: “Disse modige iværksættere ligger i frontlinjen for at løse nogen af verdens mest presserende problemer. Hver social iværksætter kan have en særskilt tilgang, men de deler alle den samme stædige ambition om at skabe impact og om at skabe en mere retfærdig verden.”

Ifølge Richard Fahey, midlertidig præsident for Skoll Foundation har de vindende sociale iværksættere demonstreret, hvordan man skaber transformative forandringer for at forbedre sundheden, beskytte sårbare personer og give nye muligheder for unge.

De fem vindere modtager hver en investering på 1,5 millioner dollars eller støttelegat fra Skoll over tre år til at skalere deres arbejde og øge deres positive impact. De bliver også del af et globalt fællesskab af visionære ledere og innovatører dedikeret til at løse verdens mest presserende problemer.
De vindende sociale iværksættere modtager deres priser onsdag d. 10. april på New Theatre i Oxford i England som en del af Skoll World Forum 2019.

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top