skip to Main Content

Society Socks

Society Socks er en canadisk socialøkonomisk virksomhed, som sælger moderigtige sokker til mænd og kvinder. For hvert par sokker, der sælges, doneres et andet par til velgørenhed. Society Socks ønsker specielt at hjælpe hjemløse med donationerne.

I 2017 rapporterede National Alliance to End Homelessness, at der hver nat er mere end 500.000 amerikanere, som oplever hjemløshed. Næsten 2/3 af dem oplever sundhedsproblemer i forhold til deres fødder, ofte i en sådan grad, at de burde søge lægebehandling.
Problemerne er i høj grad et resultat af dårlig fodhygiejne, da hjemløse ofte ikke har adgang til rene sokker og velegnede sko.

Både det offentlige og velgørenhed organisationer prioritere ofte deres økonomisk støtte til at behandle andre sundhedsmæssige problemer som f.eks. mental sundhed, tandproblemer og luftvejssygdomme. Samtidig kan man se, at donationer af brugt tøj til væresteder for hjemløse ofte ikke inkluderer sokker både af hygiejniske grunde, og fordi folk generelt bruger deres sokker, indtil der er huller i dem, hvorefter de smides ud.
Den problematik besluttede Filip Pejic og Sergey Sapelnyk at gøre noget ved. Derfor stiftede de i Society Socks, hvor de at de blandede res lidenskab for stil og mode med et ønske om at skabe social effekt. Society Socks er den ultimative blanding af håndværk og stil, som giver køberne mulighed udtrykke deres individualitet med festlige og stilfulde sokker.

Virksomheden samarbejder med Sock-It-To-Em for at donere til velgørende organisationer i hele USA månedligt. I Canada donerer virksomheden til velgørenhedsorganisationer gennem et partnerskab med Socks 4 Souls.

I modsætning til traditionelle virksomheder som sælger sokker, sælger Society Socks deres produkter til kunderne via sokkeabonnement, der fornyes månedligt. På den måde er kunderne med til at sikre tilbagevendende donationer.
Hver måned modtager kunderne to nye par sokker i posten, hvilket sikre at yderligere to par doneres til et værested for hjemløse i kundens navn.
Society Socks får stadig flere abonnenter og målet er at kunne efterkomme hele Nordamerikas efterspørgsel efter sokker til hjemløse gennem donationer til værestederne.

Læs mere om Society Socks på: https://mysocietysocks.com

Photos: From Society Sock´s webpage

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top