skip to Main Content

Sivil vokser

Det går godt for det københavnske socialøkonomiske kommunikationsbureau Sivil, som netop har flyttet domicil og ansat to nye medarbejdere.

Sivil har haft travlt med nye opgaver og er her fra starten af 2019 flyttet i nye, større lokaler i Klosterstræde 21, 3 sal, 1157 København K.

På personalesiden har Sivil udvidet med to nye kommunikationsrådgivere; William Schou og Nana Josias, som er nye kommunikationsrådgivere hos SIVIL.

Mange af de opgaver som Sivil har haft har været opgaver med en stor synlighed. Så flere og flere kunder finder frem til virksomheden. Det kombineret med Sivil´s status som socialøkonomisk virksomhed, gør også at mange kunder er mere tilbøjelige til at ville bruge penge på kommunikation, fordi de udover at få en kommunikationsopgave løst også får social værdi for pengene.

En del af hemmeligheden bag Sivil´s fremgang hænger ifølge direktør Camilla Schwalbe også sammen med at kommunikationsbureauet er gode til og gerne vil skabe tværsektorielle samarbejder mellem civilsamfundet, virksomheder og det offentlige. Sivil forsøger på den måde at skabe værdi og sociale og bæredygtige forandringer i samfundet.

Sivil er netop blevet involveret som kommunikationspartner i et stort projekt støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond, hvor Ungdomsskoleforeningen og Fakta sammen skal hjælpe skoletrætte unge ind i fritidsjob, hvilket skal forbedre deres fremtidsmuligheder. Projektet er støttet med 27,6 millioner kr.. Man kan læse mere om projektet i denne artikel på Altinget: civilsamfund.

Om Sivil

Sivil er Danmarks første socialøkonomiske kommunikationsbureau og er også en registreret socialøkonomisk virksomhed (RSV), der geninvesterer sit overskud i egen eller i andre socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere om Sivil på: http://sivil.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top