skip to Main Content

Vindere af World Summit Awards 2018

Vindere af World Summit Awards 2018 – desværre var de to danske nominerede projekter Sky-Gaerden og Viggo ikke blandt dem.

Til gengæld viser vinderprojekterne gode eksempler på hvordan teknologi verden over er med til at løse sociale og samfundsmæssige udfordringer og dermed bidrage til opfyldelsen af FN´s verdensmål.

Projekterne spænder lige fra Ranging from Girlythings, en pakistaksk app som skaber empowerment for kvinder til Grasshoppers – en srilankansk e-leveringsservice og fra slovenske Feelif, som anvender IoT (Internet of Things) til at hjælpe blinde samt M-Shule , som er en mobil læringsplatform, som hjælper millioner af folkeskoleelever i Kanya.
De 40 vindere af WSA kommer fra 26 forskellige lande og er udvalgt blandt i alt 430 nomineringer fra de 182 deltagende lande.

Læs mere om vinderne her

Om World Summit Awards

World Summit Awards er en international priskonkurrence, der arbejder for at fremme og anerkende enestående digitale innovationer, der har en stor positive effekt på samfundet. World Summit Awards blev etableret i 2003 inden for rammerne af FNs Verdenstopmøder om informationssamfundet (UN WSIS), og bidrager til indfrielsen af FNs Verdensmål ved at fremvise og anerkende den positive påvirkning, som lokale digitale projekter og produkter kan have på samfundet.
World Summit Awards globale netværk af startups, sociale iværksættere, mentorer, oplægsholdere, eksperter, regeringsledere, akademikere og civilsamfunds organisationer vokser hele tiden, og til dato er mere end 180 lande aktivt involveret.

Siden 2003 er der kåret 426 vinderne, som er udvalgt ud fra mere end 4.000 nomineringer. 11 danske projekter har igennem årene været blandt vinderne af World Summit Awards bl.a. To Good To Go appen, Og i 2017 var Be My Eyes og M-PAYG blandt vinderne.

I 2017 blev Sociale Entreprenører i Danmark national ekspert for World Summit Awards.
Det indebærer at SED hvert år står for at finde nominere danske digitale innovationer, der skaber social effekt og nominere til konkurrencen.

 

Læs mere om World Summit Awards på: www.worldsummitawards.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top