skip to Main Content

Vinderne af Social Enterprise Awards Scotland 2018

Vinderne af Social Enterprise Awards Scotland 2018 blev udnævnt d. 7. november 2018 ved en event i det Skotske Parlament.

Vindere af Social Enterprise Awards Scotland 2018 i nedenstående kategorier blev:

Environmental Social Enterprise
(Kategori Sponsor – Highlands and Islands Enterprise)
Vinder – Point and Sandwick Trust – en velgørende organisation, der støtter udviklingen af fællesskabsprojekter i landsbyer på Isle of Lewis, og Western Isles udelukkende gennem af det overskud, der skabes fra ejerskab og drift af Beinn Ghrideag-fællesskabets vindmøllepark. pointandsandwick.co.uk

Highly Commended – Remade in Edinburgh – Edinburgh Remakery er et community reparationscenter og genbrugsbutik, der drives af den sociale virksomhed Remade in Edinburgh. Virksomheden afholder workshops og underviser i forskellige reparationsteknikker og færdigheder omkring syning og tekstiler, it, telefoner og computere samt møbler og træværk.
edinburghremakery.org.uk

One to Watch
(Kategori Sponsor – The Big Issue Investere med Power Up Scotland Partners (Aberdeen Standard Investments, Brodies og Edinburgh University)
Vinder – Caledonia Cremation – Caledonia Cremation er Skotlands første og eneste socialøkonomiske virksomhed indenfor begravelse. Virksomheden søger at fremme ligestilling ved at give den samme enkle, men fleksible begravelse – for enhver rig eller fattig, hvor som helst i Skotland.
caledoniacremation.org.uk

Social Impact
(Kategori Sponsor – Social Value Lab)
Vinder – GTS Solutions – GTS Solutions CIC er den eneste socialøkonomiske virksomhed, der opererer i den skotske private sikkerhedssektor. Virksomheden uddanner personale ud over det krævede niveau for dørtilsyn ved at inkludere kvalifikationer som førstehjælp, sikring af børn, SCPLH og meget mere.
gtssolutionscic.com

Social Enterprise Champion – under 26
(Kategori Sponsorer – Firstport og Udfordringer Worldwide)
Vinder – Jordan McPhail (Aspire Community Solutions)
Jordan McPhail er administrerende direktør og grundlægger af Aspire Community Solutions – en socialøkonomisk virksomhed, der leverer ydelser indenfor byggeri, landskabspleje og rengøring til den offentlige og private sektor.

Highly Commended – Callum MacKinnon (bOunceT: Innovativ ergoterapi)
Callum MacKinnon etablerede bOunceT (tidligere Forth Valley Rebound Therapy Service CIC) i 2016 mens han var bare 23 år og mens han stadig arbejdede hos GCU for en ergoterapeut.

Social Enterprise Champion – over 26
(Kategori Sponsor – Royal Bank of Scotland)
Vinder – Helen Houston (Kyle of Sutherland Development Trust)
Helen Houston er udviklingschef hos Kyle of Sutherland Development Trust og har arbejdet med udvikling af fællesskaber og lokalsamfund i over 25 år. Alle steder, hvor Helen har arbejdet, har hun skabt massive forbedringer både mht. det fysiske miljø og livet for mennesker, der bor i de lokalsamfund, hun har arbejdet i.

Årets socialøkonomiske virksomhed
(Kategori Sponsor – Keegan og Pennykid)
Vinder – CCI Scotland
CCI Scotland er en unik socialøkonomisk virksomhed, der omfatter en velgørende forening, der leverer
ekstraordinære programmer skræddersyet til enkeltpersoner med en række støttebehov og et professionelt byggeselskab, der leverer fremragende kvalitet og værdi på en række landskabs- og mindre civile kontrakter.
cciscotland.co.uk

 

Læs mere her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top