skip to Main Content

Caux Forum

Caux Forum afholdes d. 28. juni 2018 i byen Caux i Schweiz, med et ønske om at engagere enkeltpersoner, grupper og organisationer i at være med til at opbygge en retfærdig, bæredygtig og fredelig verden.

Tilbage i 1946 købte omkring hundrede schweiziske familier og enkeltpersoner det tidligere luksushotel Caux-Palace, der var gået konkurs og og tidligere havde tjent som hjem for internerede og flygtninge under anden verdenskrig.

Caux-paladset blev omdannet til et konferencecenter, hvor de årlige sommer-Caux-konferencer, der nu er omdøbt til Caux Forum, blev lanceret for at bringe de nationer, som pga. krigen var blevet delt op, sammen igen.
Dette internationale konferencecenter har siden spillet en vigtig rolle i forsoningen efter den anden verdenskrig i Europa.

Det årlige Caux Forum, der har været afholdt siden 1946, søger gennem konferencer, oplæring og dialoger at inspirere, uddanne og forbinde mennesker, grupper og organisationer i en indsats for at opbygge en mere bæredygtig og fredelig verden.

Hvert år mødes omkring 1500 deltagere fra civilsamfundet, regeringen og erhvervslivet i et forum af tillid, omsorg, solidaritet og respekt i en sand mangfoldighed af aldre, køn, kulturer, sektorer og overbevisninger, der bygger broer på tværs af kulturelle, sociale og etniske skel.
Caux-paladset, et tidligere Belle-Époque Grand Hotel med udsigt over Genfersøen og Alperne, danner en unik og inspirerende ramme for Caux Forum.

Caux opfordrer enkeltpersoner, grupper og organisationer til at reflektere over deres roller, udforske deres ressourcer og forbinde deres ansvar som changemakers med princippet om, at alle kan gøre en forskel.

Læs mere om Caux Forum her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top