skip to Main Content

Ny certificeringsordning for socialøkonomiske virksomheder i Australien

Den australske organisation Social Traders har lanceret et certificeringsmærke for australske socialøkonomiske virksomheder.

Ifølge Social Traders betyder det nye mærke at den socialøkonomiske sektor i Australien nu bedre bliver i stand til at se sig selv som en særskilt industri.

Den nye certificeringsordning er designet til at give socialøkonomiske virksomheder et troværdigt brand og øge deres muligheder for at vinde udbud både i den offentlige og private sektor og i sidste ende hjælpe dem med at forfølge deres sociale formål.

Certificerede socialøkonomiske virksomheder kan bruge et let genkendeligt logo , som de kan bruge på alle deres PR materialer.

Certificeringen giver også adgang til en række af Social Traders services, som kan hjælpe socialøkonomiske virksomheder med at skalere og vækste – ligesom det også giver adgang til eksklusive netværksmuligheder og kontakter i det Australske socialøkonomiske fællesskab.

Indtil nu har der ikke været en enkel, klar definition på socialøkonomiske virksomheder i Australien. Med certificeringsordningen vil det alt andet lige blive lettere for virksomheder og det offentlige at købe ind hos socialøkonomiske virksomheder.
Der er ca. 20.000 socialøkonomiske virksomheder i Australien.

Læs mere her

Kilde: Probono Australia

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top