skip to Main Content

Socialøkonomisk virksomheds fusion skal hjælpe en million fattige mennesker

Australske Pollinate Energy og USA basserede Empower Generation har meddelt at de fusionere for at øge deres impact og dermed at kunne hjælpe en million fattige i Nepal og Indien med at få arbejde og et bedre livsomstændigheder inden 2020.

Begge virksomheder sigter mod at styrke og hjælpe iværksættere med at etablere salgs- og distributionsvirksomheder, som kan levere nyttige produkter og meningsfuld indkomst til marginaliserede lokalsamfund i Indien og Nepal.

Produkterne, som f.eks. kan være sol-lamper og solcelle drevne ventilatore, kan hjælpe med at adressere udfordringer i forhold til klimaforandringer, menneskerettigheder og fattigdom. De distribueres gennem et unikt netværk, som primært består af kvinder, som enten ejer deres egen franchise or eller er ansat direkte af organisationen.

Ifølge Empower Generation’s stifter Anya Cherneff, var beslutningen om at fusionere Pollinate Energy meget enkel.

De to organisationerne når på nuværende tidspunkt til sammen ud til en halv million mennesker, men efter fusionen regner organisationerne med at a at man i 2020 kan have en positiv indflydelse på en million mennesker, samt at rekruttere, træne og støtte mere end 1.000 kvinder og øge raten af familier, som organisationerne når – til 4.000 familier om måneden.

Læs mere om fusionen her

Kilde: Probono Australia

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top