skip to Main Content

EU-Kommissionen søger medlemmer til Ekspertgruppen for socialøkonomiske virksomheder

EU Kommissionen har netop annonceret, at man gerne vil have ansøgninger fra personer, som ønsker at blive medlem af EU´s Ekspertgruppe for socialøkonomiske virksomheder.

EU´s Ekspertgruppe for socialøkonomiske virksomheder ”Groupe d’experts de la Commission sur l’entrepreneuriat social”, i daglig tale forkortet til GECES er sammensat er sammensat af repræsentanter for medlemslandenes regeringer, sociale entreprenørorganisationer, bank- og finanssektoren og universiteterne.

Ekspertgruppen er oprindeligt nedsat i forbindelse med EU Kommissionens indsats for at skabe et favorabelt klima for sociale virksomheder og interessenter i social økonomi og innovation blev det besluttet at etablere en konsultativ ekspertgruppe, der bl.a. skal monitorere udviklingen af og fremdriften i Kommissionens initiativer på området.

Ekspertgruppen blev etableret i 2012 for en 6 årig periode (2012-2017), som en del af Social Business Initiative. Nu efterlyser EU-Kommissionen ansøgninger fra eksperter i feltet, der vil være medlem af gruppen i en ny 6 årig periode. Ud over disse bliver der som tidligere udpeget en række medlemmer af medlemsstaternes nationale myndigheder.

Der er deadline for ansøgninger d. 18. maj 2018
Læs mere her

Se uddybende materiale om ansøgningsprocessen her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top