skip to Main Content

ChangemakerXchange 2018

Er du en ung social iværksætter 18-30 år, som skaber positiv impact i landområder, så ansøg om at komme med til ChangemakerXchange Paris d. 21.-26. august. Der er deadline for ansøgninger d. 30. april 2018.

ChangemakerXchange er en global samarbejdsplatform for unge sociale entreprenører.
Initiativet, der oprindeligt er startet af Ashoka i 2012 i Istanbul og støttet af Robert Bosch Stiftung, samler nogen af verdens spændende forandringsagenter mellem 18 og 30 år til møder rundt omkring i verden for at udveksle og samskabe ideer på tværs af grænser.

De unge sociale entreprenører har bl.a. stået for initiativer som Tyrkiets første crowdfundingplatform BiAyDa, ASIAM projektet i Dublin, som tilbyder værktøjer der kan hjælpe mennesker med autisme med at styrke selvværet eller det franske Urban Refugees projekt som hjælper de flygtninge rundt omkring i verden, der vælger at bo i byer frem for flygtningelejre.

ChangemakerXchange Paris 2018 støtter unge sociale iværksættere i at udvide deres netværk, øge deres velbefindende, lære fra hinanden, og samarbejde med hinanden for at øge den sociale effekt de skaber med deres arbejde og projekter.
Endelig giver ChangemakerXchange i Paris også deltagerene mulighed for at blive del af et inspirerence fællesskab bestående af mere end 300+ forandringsagenter fra hele verden, som alle brænder for at skabe sociale forandringer.

Bonty Lucie Guschke, der er tidligere deltagere i ChangemakerXchange (og i øvrigt også studerende på CBS i København) siger selv om fordelene ved at være en del af ChangemakerXchange:

I can really say that probably the biggest benefit is that this is so much more than a network, but really a community. A community of people who are passionate for what they work for, who care about our world and our societies, and who care deeply about this community. What I learned in the past years from experiencing the summit and joining CXC is tremendous, reaching from personal development to team work, leadership, wellbeing, increasing your social impact, and so much more.

Deltagere mellem 18-30 år kan ansøge direkte her eller på ChangmakerXchange´s hjemmeside her

Der er ansøgningsfrist d. 30. april og deltagere udvælges i de efterfølgende uger.

Læs mere om ChangemakerXchange på: changemakerxchange.com

ChangemakerXchange 2018
16.04.2018
Er du en ung Social iværksætter 18-30 år, som skaber positiv impact i landområder, så ansøg om at komme med til ChangemakerXchange Paris d. 21.-26. August. Der er deadline for ansøgninger d. 30. april 2018.
ChangemakerXchange er en global samarbejdsplatform for unge sociale entreprenører.
Initiativet, der oprindeligt er startet af Ashoka i 2012 i Istanbul og støttet af Robert Bosch Stiftung, samler nogen af verdens spændende forandringsagenter mellem 18 og 30 år til møder rundt omkring i verden for at udveksle og samskabe ideer på tværs af grænser.
De unge sociale entreprenører har bl.a. stået for initiativer som Tyrkiets første crowdfundingplatform BiAyDa, ASIAM https://www.asiam.ie/ projektet i Dublin, som tilbyder værktøjer der kan hjælpe mennesker med autisme med at styrke selvværet eller det franske Urban Refugees http://xn--sociale-entreprenrer-rcc.dk/urban-refugees.org projekt som hjælper de flygtninge rundt omkring i verden, der vælger at bo i byer frem for flygtningelejre.
ChangemakerXchange Paris 2018 støtter unge sociale iværksættere i at udvide deres netværk, øge deres velbefindende, lære fra hinanden, og samarbejde med hinanden for at øge den sociale effekt de skaber med deres arbejde og projekter.
Endelig giver ChangemakerXchange i Paris også deltagerene mulighed for at blive del af et inspirerence fællesskab bestående af mere end 300+ forandringsagenter fra hele verden, som alle brænder for at skabe sociale forandringer.
Bonty Lucie Guschke, der er tidligere deltagere i ChangemakerXchange (og i øvrigt også studerende på CBS i København) siger selv om fordelene ved at være en del af ChangemakerXchange:
”I can really say that probably the biggest benefit is that this is so much more than a network, but really a community. A community of people who are passionate for what they work for, who care about our world and our societies, and who care deeply about this community. What I learned in the past years from experiencing the summit and joining CXC is tremendous, reaching from personal development to team work, leadership, wellbeing, increasing your social impact, and so much more.”Deltagere mellem 18-30 år kan ansøge direkte her http://bit.ly/cxcfrance2018 eller på ChangmakerXchange´s hjemmeside her changemakerxchange.com/apply
Der er ansøgningsfrist d. 30. april og deltagere udvælges i de efterfølgende uger.

Læs mere om ChangemakerXchange på: http://changemakerxchange.com/

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top