skip to Main Content

The Global Entrepreneurship Summer School

Global Entrepreneurship Summer School (GESS) er et syv-dages program, hvor 140 universitetsstuderende samles for at udvikle iværksætterløsninger, der kan være med til at løse verdens største udfordringer.

De studerende samles i München, Mexico City, Shanghai og Cape Town, hvor de arbejder i internationale og tværfaglige teams om regionsspecifikke problemer for at udvikle deres ide. Der skal være tale om en ide, der både har en bæredygtig indvirkning på samfundet og som er en bæredygtig, rentabel forretningsmodel.

I løbet af GESS vil de forskellige teams blive sat sammen med en coach, der vil giver feedback og assistere i forhold til tekniske spørgsmål, som f.eks. hvordan man tester sin ide med lokalsamfundet på stedet.
Programmet introduceres med en række interaktive sessioner med berømte iværksættere, som vil give deltagerne inspiration og viden.

I arbejdet med at fremme “milliarder dollars projekter som kan bidrage til at fremme samfundsmæssige forandringer” arbejder GESS på FN’s mål for bæredygtig udvikling (SDG´s), der sigter mod at give eleverne større mulighed for at blive unge ansvarlige ledere, der skaber samfundsmæssige positive forandringer.

I slutningen af kurset får deltagerne sammen med deres team mulighed for at uddybe deres ideer for et større publikum – og kurset afsluttes med en større fest.

The Global Entrepreneurship Summer School afholdes i:

Mexico City: d. 24.8-30.8. 2018

Cape Town: 9.9.-15.9. 2018

Shanghai: d. 12.9.-18.9. 2018

München: d. 20.9.-26.9. 2018

Ansøg om at deltage i GESS inden d. 16. april 2018 her

 

Læs mere om GESS på: http://globalsummerschool.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top