skip to Main Content

Finalen i Social Innovation Tournament kommer til København i 2018

Den Europæiske Investeringsbank har valgt at finalen i næste års Social Innovation Tournament skal holdes i København. Finalen, der finder sted d. 23. oktober 2018, afvikles af EIB Institute, der har valgt den danske NGO, FitforKids, som co-organiser.

Social Innovation Tournament (SIT) er en højprofileret konkurrence for innovative sociale iværksættere, der bringer løsninger på EU’s alvorlige udfordringer indenfor social-, sundheds-, miljø- og beskæftigelsesområdet.

I følge tidligere dobbelt-finaledeltager og prisvinder i SIT, Pelle Plesner fra børnevægttabs-programmet FitforKids, foreslog
FitforKids, efter at have vundet i SIT-finalen 2016, EIB Instituttets ledelse at holde 2018 finalen i Danmark. Og han er utrolig glad for, at det er lykkedes at trække finalen i den Europæiske Investeringsbanks ”Social Innovation Tournament 2018” til København!
For Pelle Plesner vidner det om, at Danmark har et internationalt anerkendt iværksættermiljø, og at EIB Institute til markeringen af 60-året for den Europæiske Investeringsbanks stiftelse har ønsket at skabe de bedste rammer for afviklingen af dette prestigefyldte arrangement – og der ligger København som professionel værtsby helt i top!

En jury bestående af specialister fra internationalt erhvervsliv og den akademiske verden vil nominere og vælge de fire vindere blandt de mange hundrede ansøgere. Alle projekter konkurrerer i de to kategorier General og Special Category om 1. og 2. præmier på henholdsvis EUR 50 000 og EUR 20 000.

”Dysten om æren og pengepræmierne tiltrækker hvert år hundredvis af deltagere fra europæiske non- og for-profit organisationer, socialøkonomiske virksomheder, Tech-virksomheder, offentlige institutioner, business Angels og iværksættermiljøet. Vi glæder os meget til at se, hvilke fantastiske projekter fra Danmark og fra hele Europa, der vil kæmpe om æren, priserne og muligheden for at skabe gennembrud indenfor Social Innovation.” udtaler Pelle Plesner, der nu skal ud og finde partnere til eventet, der vil strække sig over to dage.

EIB Institute “Social Innovation Tournament 2018” er åben for enkeltpersoner og teams bosiddende i EU, EU-kandidatstater og EFTA-lande. Projekter kan være innovative idéer der indenfor en overskuelig fremtid kan realiseres og få håndgribelig betydning for samfundet eller allerede implementerede social impact løsninger med beviselig effekt, der kan tjene som eksempel på best practice på sit område.

EIB Institute blev stiftet af EIB Group (European Investment Bank og European Investment Fund) til fremme af initiativer for det fælles gode i Europa, primært EU medlemsstater.

Tilmeld dig Social Innovation Tournament 2018 inden d. 6. marts: Klik her!

Læs mere om konkurrencen og EIB Institute her

Læs mere om FitforKids på: www.fitforkids.dk

Kontaktperson Pelle Plesner, CEO, FitforKids tlf: 22163451 e-mail pelle@fitforkids.dk 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top