skip to Main Content

SIMRA: Sådan skaber man social innovation i landområderne

Det europæiske projekt SIMRA (Social Innovation in Marginalised Rural Areas) har netop udgivet sin anden publikation med eksempler på social innovation i landområder i Europa og Middelhavsregionen.

SIMRA har som målsætning at indsamle og dele viden omkring, hvordan man kan arbejde med social innovation i marginaliserede landområder. Fokus er på hvordan man igennem social innovation kan etablere bedre forhold for sundhed, uddannelse, infrastruktur m.m. i områder hvor disse er en mangelvare.

Deres seneste udgivelse indeholder eksempler på socialt innovative projekter som bjerg terapi for personer med funktionsnedsættelse i Italien, et økologisk-socialt landbrug i Slovenien som et spansk initiativ der skaber jobs til udsatte kvinder.

Læs publikationen How to deliver rural services her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top