skip to Main Content

Ny bog: ”Creative Coalitions: A Handbook for Change”

“Creative Coalitions: A Handbook for Change” er en ny bog som tilbyder effektive redskaber til at opstarte, organisere og optimere kollektive indsatser til beskyttelse af mennesker der er fysisk og/eller socialt udsatte i konfliktområder.

Creative Coalitions: A Handbook for Change

Bogen viser en ’opskrift’ på, hvordan man opbygger kollektive indsatser med henblik på størst mulig effekt for de mennesker der har brug for hjælp. Samarbejdet mellem forskellige typer af partnere (lokalt og globalt) skal faciliteres effektivt for at give plads til innovative og kreative løsninger og sikre, at indsatsen holder fokus og arbejdsdelingen virker optimalt. Håndbogen opstiller en model for kollektiv social innovation og handling der læner sig op ad en række elementer som skal være på plads for at samarbejdet optimeres med størst mulig effekt.

Bogen er udgivet af Crisis Action, en international NGO der faciliterer samarbejder mellem organisationer og enkeltpersoner i civilsamfundet med henblik på at beskytte civile mod effekterne af krig og væbnede konflikter. Modellen bygger på erfaringer Crisis Action og deres samarbejdspartnere har opbygget bl.a. fra krigszoner i Sudan og Syrien.

Modellen for effektiv indsats som præsenteres i bogen er prisbelønnet i 2012 med The MacArthur Award for Creative and Effective Institutions og i 2013 med Skoll Foundation Award for Social Entrepreneurship.

Bogen kan downloades her

Læs mere om CRISIS ACTION på: crisisaction.org

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top