skip to Main Content

Katapult Future Fest

Katapult Future Fest er en ikke helt almindelig to dages konference med fokus på focusing på såkaldte eksponentielle teknologier (som udvikler sig hastigt), impact investing og fremtidens samfund. Konferencen afholdes i Oslo d. 11.-12. Maj 2017.

På konferencen kan man høre oplæg fra eksperter, deltage i maker aktiviteter, hackathons, koncerter, pitch konkurrencer, workshops, lejerbål. Konferencen lover også rigtig god mad og sidst men ikke mindst – en forrygende fest!

Katapult Future Fest byder også på en 36 timers Hackaton om Blockchain teknologi i humanitært arbejde arrangeret af UN Women og Innovasjon Norge. Hackatonen skal bl.a. søge løsninger for mennesker i forskellige kriser og ikke bare løsninger, som løser deres øjeblikkelige problemer, men som også støtter dem i at genopbygge deres liv på længere sigt.

Man kan læse mere om Hackatonen her

Katapult Future Fest er en non-profit bevægelse, som er stiftet for at skabe positiv samfundsmæssig effekt gennem teknologi.

Læs mere om Katapult Future Fest her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top