skip to Main Content

Finalister til Echoing Green Fellowships 2017 er udvalgt

Echoing Green har udvalgt 73 finalister fra hele verden til finalen om Echoing Green Fellowships 2017 – der er organisationens to års lederudviklingsprogram samt økonomisk støtte til sociale iværksættere.

De ca 30 vindere at Vinderne udnævnes i juni i New York.

Echoing Green er en global non profit organisation, som arbejder for at udvikle unge ledere i virksomheder, organisationer og initiativer, som er med til at skabe positiv forandring i verden. Organisationen blev lanceret i 1987 og navnet Echoing Green stammer fra et William Blake digt, som handler om at skabe en bedre verden.

Echoing Green udvælger hvert år en gruppe Fellows til at deltage i organisationens lederudviklingsprogram, som bl.a. består af:

– En Echoing Green porteføljeforvalter, som hjælper med at udvikle en individuel plan for den enkelte Fellow

– Adgang til et netværk, teknisk ekspertise og pro bono partnerskaber, som kan hjælpe med at vækste de enkelte Fellows organisationer.

– Et Netværk af ligesindede sociale iværksættere, mentorer og industrien ledere herunder vores Echoing Greens netværk af over 700 Fellows, der arbejder i tres lande over hele verden.L

– Løbende støtte og vejledning fra tre Echoing Green feltpræster, der fokuserer på den mentale og følelsesmæssige trivsel.

– Et stipendium over de to år på 80.000 dollars for enkeltpersoner og 90.000 dollars for par, hertil kommer sygesikring og stipendier til faglig udvikling.

Echoing Greens strategi med at prioritere den sociale iværksætter og lederen af socialøkonomiske virksomheder og non profit organisationer har været rigtig. Blandt de 700 ledere som Echoing Green har støttet er stiftere af Teach For America, City Year, One Acre Fund, SKS Microfinance og hundredevis at andre virksomheder, som skaber positiv social forandring.

Læs mere om Echoing Greens Fellowship her

Udover lederudviklingsprogrammet arbejder Echoing også med forskellige inpact imvestment programmer for at støtte sociale iværksættere.

Og endelig afholder organisationen hvert år The Echoing Green Summit, som samler ca. 200 sociale iværksættere blandt Echoing Green’s Fellows sammen med 200 partnere, og som gennem forskellige sessioner og workshop læringsrum for at sætte fokus på social innovation, og hvordan den skal udvikle sig fremadrettet.
Echoing Green Summit afholdes næste gang d. 9. oktober 2017 i San Francisco.
Læs mere om Echoing Green Summit 2017 her

Echoing Greens arbejde støttes af en lang række virksomheder og enkeltpersoner.
Man kan se organisationens sponsorer og donorer her

Læs mere om Echoing Green her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top