skip to Main Content

Partnerskaber og samarbejder mellem det offentlige og civilsamfundet

”Partnerskaber og samarbejder mellem det offentlige og civilsamfundet – støtte til mennesker med psykiske vanskeligheder” er en ny antologi fra socialstyrelsen, som beskriver viden og erfaringer fra 10 projekter under den såkaldte 15M-pulje.

Antologien indeholder forskningsartikler om begreber som partnerskaber, samskabelse og samproduktion samt viden om, hvad der kan være af fordele og udfordringer ved forskellige konstellationer af samarbejder mellem det offentlige og civilsamfundet. Artiklerne er alle skrevet af eksterne bidragsydere.

Antologien er rettet til alle, der ønsker at blive klogere på forskellige samarbejdsformer mellem det offentlige og civilsamfundet og henvender sig også til fagpersoner i praksis, der specifikt arbejder med mennesker med psykiske vanskeligheder, og som gerne vil have inspiration til nye indsatser og måder at organisere arbejdet på.

Læs mere og download antologien her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top