skip to Main Content

Bridge House

Den socialøkonomiske virksomhed Bridge House i Boulder USA hjælper hjemløse og “working poor” med at forbedre deres livsomstændigheder og komme på ret køl igen.

Bridge House, der er stiftet i 2006, fungerer som et drop-in center som har åbent året rundt, og som hjælper hjemløse med alt fra grundlæggende behov fra transport og medicin til måltider og en bolig.
Centret tilbyder bl.a. 5 timers ugentlig support og undervisning i grundlæggende livsfærdigheder, drug-test samt undervisning i, hvordan man forvalter sin økonomi – alt sammen for at forberede de hjemløse til et uafhængigt liv.

Bridge House tilbyder også forskellige former for beskæftigelses- og praktikforløb samt oplæringsprogrammer og driver i den forbindelse virksomheder for landskabspleje, sanitet og catering for at skabe deltids-jobmuligheder for de hjemløse.

En af dem er “Community Table Kitchen”, som kombinerer Bridge House’s mission om at brødføde de sultne med at skabe jobs til hjemløse.

Efter 9 måneders deltids-arbejde kan deltagerne søge arbejde på fuld tid på det almindelige arbejdsmarked. Når de har sikret sig et job – har de også mulighed for at søge deres egen bolig.

Bridge House havde i 2015 en samlet indtjening på 5,6 millioner dollars. Pengene kommer primært gennem donationer – en mindre del kommer gennem de programmer som virksomheden kører.

821 enkeltpersoner, 40 lokale virksomheder, 30 fonde samt byråd og lokale trossamfund har doneret til centrets arbejde.

Centret besøges årligt af ca. 1.500 personer – og har mange succeshistorier om, hvordan hjemløse er blevet hjulpet til et job og til et bedre liv. Læs mere om succeshistorier her

Læs mere om Bridge House på: http://boulderbridgehouse.org

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top