skip to Main Content

Projekt Rinnovo er vinder af Social Enterprise 360

Det blev projekt Rinnovo fra Herningsholm Gymnasium – HHX og HTX, der vandt 2016 udgaven af Social Enterprise 360.

Finalen i Social Enterprise 360 blev afholdt online d. 24. maj 2016 med deltagelse af 10 hold fra Next Uddannelse København, Erhvervsgymnasiet Grindsted og Herningsholm Erhvervsgymnasium og bød på bl.a. ideer til at gøre noget ved miljømæssige problemstillinger omkring genbrug af tøj og computere samt indsatser i forhold til utilpassede unge i ghettoområder, ældre og gigtpatienter.

”Finalen i SE 360 bød på rigtig mange gode idéer, og konkurrencen var hård! Med Rinnovos koncept om at optimere aflagte bærbare computere, sælge dem til en lav pris til socialt udsatte og donere en del af overskuddet til socialt arbejde, imødekommer holdet både en vigtig social og miljømæssig dagsorden. Det er flot, at holdet er kommet så langt med at realisere idéen, og at de allerede har kunder i butikken. Selvom det lige nu er i lille skala, har teamet formået at skabe en forretning og med en flot finalepræstation i dag, er Rinnovo en værdig vinder af Social Enterprise 360,” siger Per Bach, formand for Sociale Entreprenører i Danmark og dommer ved finalen.

Rinnovo går videre til den europæiske finale i Social Enterprise 360 den 9. juni, hvor de skal dyste mod 8 andre lande.

Social Enterprise 360
Social Enterprise 360 er et gratis konkurrenceforløb, hvor elever fra ungdomsuddannelserne skal arbejde med at omsætte gode socialt orienterede idéer i praksis. Eleverne skal idégenerere med det udgangspunkt, at de med deres gode idéer kan være med til at skabe et bedre samfund for nuværende og kommende generationer.

Som kulmination på Social Enterprise 360 skal eleverne kvalificere sig til deltagelse i en national finale, hvor de 10 bedste elevhold dyster om at have den bedste socialt entreprenante idé. Den nationale vinder går videre til den europæiske finale i Social Enterprise 360, hvor de skal konkurrere mod vindere fra andre europæiske lande.

For yderligere information kontakt projektleder Pernille Rasmussen: Pernille@ffe-ye.dk eller Regionsleder Mikkel Jensen: Mikjen@ffe-ye.dk

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top