skip to Main Content

De 15 finalister i Social Innovation Tournament 2016 er fundet

15 finalister er udvalgt til 2016 udgaven af Social Innovation Tournament, der er et initiativ under European Investment Bank Institute.

Konkurrencen belønner innovationer projekter, som skaber social værdi og bekæmper social eksklusion.

De 15 finalister er udvalgt fra 282 ansøgere i 30 lande. Finalisterne skal præsentere deres projekter ved en finale event i Ljubljana i Slovenien d. 20. Oktober. Eventen er organiseret af Faculty of Economics på Universitetet i Ljubljana.

Til finale eventen uddeles 4 fire priser af en jury sammensat af eksperter fra den akademiske- og forretnings verden. Der uddeles priser i en Generel kategori, en Special kategori samt en første og en anden pris på henholdsvis 50.000€ og 20.000 €.

I 2016 går Special kategori prisen til projekter, med fokus på sundhed og specielt på overvægt hos børn.

De 15 finalister deltager i 2 dage i juli i en mentor bootcamp i Cascais i Portugal, organiseret i samarbejde med IES-Social Business School , hvor eksperter i forretningsudvikling og socialt entreprenørskab giver praktisk rådgivning for at forbedre alle aspekter i de enkelte projekter.

Blandt de 15 finalister er danske FitForKids, der også vandt Non-profit organisationen Reach for Change´s første Game Changer konkurrence i Danmark i 2014.

Læs mere om Social Innovation Tournament her

Se de 15 finalister her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top