skip to Main Content

Reach for Change Social Impact Report 2015

Reach for Change har netop udgivet organisationens internationale Social Impact Report 2015.

Gennem året har Reach for Change støttet 133 sociale entreprenører i organisationens Inkubationsprogrammer – en tilgang på 40 % sammenlignet med 2014!
Disse sociale entreprenører har tilsammen støttet flere hundrede tusinde børn gennem en bred vifte af løsninger – fra en app der kan diagnosticere malaria direkte på mobilen, til et landsdækkende center for tegnsprogstolkning via videoopkald.
I Danmark har organisationen blandt andet støttet foreningen Coding Pirates der har til formål at fremme børn og unges produktive og kreative it-kompetencer, og FitforKids der hjælper overvægtige børn til et sundere liv med bedre trivsel.

Læs hele rapporten kan læses her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top