skip to Main Content

Ny engelsk rapport om implementeringen af Social Value Act

The Cabinet Office (svarende til vores Statsministerium), har netop udgivet en rapport, der evaluerer tre kontrakter med ”social value” klausuler fra tre forskellige offentlige indkøbere.

Rapporten ser på nogen af de centrale udfordringer i forhold til at implementere ”Social Value Act”. Den er en del af Cabinet Office’s Social Value Act: implementation and measurement project, tog fokuserer på læring fra den praktiske implementering af social value indkøbere, lige fra, beslutninger i forhold til udbud til vægtning og kontrakt og formåen ved at gennemgå og sammenligne en række indkøbskontrakter, der har taget hensyn til den sociale værdiskabelse.

Bag arbejdet med rapporten står Arbejdet med rapporten står offentlige indkøbere fra Salford City Council, Shropshire Council og Halton Borough Council/Halton Clinical Commissioning Group (HCCG).

Læs rapporten her

Om Social Value Act
Social Value Act, der trådte i kraft i januar 2013, pålægger lokale myndigheder og indkøbere at sørge for at få maksimal social effekt for lokalsamfundet og ikke blot se på økonomien ved køb af service og ydelser. Loven har givet socialøkonomiske virksomheder bedre muligheder i forhold til at vinde offentlige kontrakter.

Læs mere om Social Value Act her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top