skip to Main Content

The Venture 2015

Chivas Regal Scotch Whisky lancerer nu for andet år konkurrencen ”The Venture” hvor sociale entreprenører fra hele verden kan konkurrere om 1 million dollars i finansiering.

Med konkurrencen, som havde stor succes sidste år, vil Chivas Regal gerne støtte nogen af de mest spændende sociale iværksættere i hele verden, der kan få del i 1 million dollars samt få adgang til andre støtteværktøjer og mentorordninger.

Konkurrencen er åben for de for-profit opstartsvirksomheder over hele verden, der skaber både økonomisk værdi og skaber positive forandringer i verden.

Sidste års konkurrence belønnede virksomheder der er med til at tackle forskellige sociale og miljømæssige udfordringer lige fra fra et trådløst felt-overvågningssystem, der kan effektivisere vandforbruget i landbruget til en colombiansk virksomhed, som forvandler affald til stilfulde møbler.

Alle ansøgninger vil blive gennemgået, og de bedste fra hvert af de deltagende lande vil blive udvalgt til at deltage i lokale finaler.
Her får man chancen for at pitche foran et panel af business eksperter, der vil tilbyde rådgivning og udvælge, finalister til de globale finaler.
Hvis man har succes ved de lokale finaler, kan man blive udvalgt til at deltage i ”The Ventures Accelerator Week”, hvor man kan blive inspireret af og modtage mentoring fra nogle af verdens førende virksomheder og iværksættere.

Finalen, hvor deltagerne skal pitche foran et globalt dommerpanel, finder sted i juli 2016.

Danmark er endnu ikke med på listen over de 25 deltagerlande, der på nuværende tidspunkt er med i konkurrencen. Men det kan forhåbentlig ændre sig til næste år.

Læs mere om The Venture 2015 her

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top