skip to Main Content

Civil Society Prize 2015

Temaet for Civil Society Prize 2015 er “Combating poverty”.

Prisen anerkender og belønner i år initiativer, der udføres af civilsamfundsorganisationer, som forbedre den økonomiske situation og sociale inklusion for mennesker, der lever i fattigdom. Der er samtidig tale om en indsats, som forebygger den øgede risiko for, at der opstår fattigdom i Europa.

Formålet med Civil Society Prize, der uddeles hvert år er at belønne og opmuntre håndgribelige initiativer og resultater udført af organisationer og enkeltpersoner, som har givet et signifikant bidrag til at fremme Europæisk identitet og integration.
Det overordnede formål er at øge opmærksomheden på de bidrag civilsamfunds organisationer og enkeltpersoner kan yde i forhold til at skabe en europæisk identitet og medborgerskab på en måde som underbygger de fælles værdier, der understreger europæiske integration.

Prisen, der er på 50.000 euro uddeles d. 10 december 2015. Konkurrencen er åben for civilsamfundsorganisationer , der er officielt registreret indenfor EU og som agerer på europæisk, national, regional eller lokalt niveau.
Konkurrencen er også åben for enkeltpersoner.

Der er deadline for ansøgninger d. 31. Juli 2015.

Læs mere om Civil Society Prize 2015
: Klik her!

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top