skip to Main Content

Historier om effekt af sociale innovationer efterlyses

Social Innovation Europe (SIE) efterlyser historier fra hele Europa som kan være med til at belyse effekten af sociale innovationer.

SIE er ikke så meget interesseret i mål for effekt i almindelige BNP indikatorer, men mere i at høre om den effekt digital social innovation har haft på forskellige aspekter af mennesker s velbefindende, bæredygtighed, og social sammenhængskraft og robusthed/resiliens.

Man hører ofte om fantastiske ideer og projekter men sjældent om konkrete mål for deres effekt.

For at sætte mere fokus på et overset og også vanskeligt tema – nemlig at måle og redegøre for den sociale effekt – vil SIE bringe en serie historier under titlen “What’s the Impact?” fra hele Europa.

Den første historie om Patchwork, der er en sikkerheds app til frontlinjen personale, der arbejder med børn, sårbare voksne og familier der har det svært, kan læses her

Om Social Innovation Europe (SIE)
Initiativet er finansieret af EU-Kommissionens Generaldirektoratet for Erhvervspolitik.
SIE arbejder på at forbinde de politiske beslutningstagere, iværksættere, akademikere og mennesker der arbejder i den tredje sektor med andre innovatører fra hele Europa.
Målet med projektet er at skabe et mødested og udviklingsforum, hvor innovative tænkere fra alle 27 medlemslande kan være sammen om at skabe et energisk felt for social innovation i Europa.
Det er også håbet at initiativet kan være med til at gøre Europa ledende globalt i forhold til social innovation.
Læs mere om Social Innovation Europe her 

Læs mere “What’s the Impact?” serien: Klik her! 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top