skip to Main Content

SEFORIS

SEFORIS er et stort internationalt forskningsprojekt om socialøkonomiske virksomheder finansieret af EU-Kommissionen.

SEFORIS (Social Enterprise as FORce for more Inclusive and Innovative Societies) er et samarbejde mellem 12 organisationer fra 10 forskellige lande; Belgien, Kina, Tyskland, Ungarn, Portugal, Rumænien, Rusland, Spanien, Sverige og England.

Projektet sigter, gennem indsamling af massiv dokumentation og international forskning, mod at få en bedre forståelse af den rolle socialøkonomiske virksomheder spiller i EU og andre lande i forhold til at udvikle innovative og inkluderende samfund.

Forskningsprojektet , der bygger på aktionsforskning, cases og storskala dataindsamling, vil også involvere beslutningstagere og socialøkonomiske virksomheder direkte i forskningen.
Man vil f.eks. indsamle de anbefalinger som socialøkonomiske virksomheder selv har til tiltag, der kan styrke sektoren fra 1000 socialøkonomiske virksomheder fra Europa, Rusland og Kina.

Allerede nu er der flere interessante publikationer og rapporter på projektets hjemmeside, hvor man kan orientere sig om status for socialøkonomiske virksomheder generelt i de 10 lande, der er med i projektet og i forhold til emner som:

”Key Facts and Figures of Social Entrepreneurship”

”Context of Social Entrepreneurship”

”Organization of Social Enterprises in Market and Society”

”Financing of Social Enterprises”

”Innovations of Social Enterprises”

”Impact of Social Enterprises”

SEFORIS er støttet af ”European Union’s Seventh Framework Programme”

Læs mere om SEFORIS: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top