skip to Main Content

The Rally

The Rally er et ny israelsk vækstprogram for virksomheder, der anvender teknologi til at løse sociale problemstillinger.

Det nye vækstprogram er blevet til i et samarbejde mellem Tech for Good og THE HUB Tel Aviv, og den ønsker at styrke innovative iværksættere, som anvender teknologi til at tackle social ulighed.

The Rally håber, at man kan få flere iværksættere til at rette blikket mod det sociale område og hjælpe de der allerede er i gang med at bruge teknologi til sociale formål.

Selve vækstprogrammet er et 3 måneders forløb, hvor iværksættere udvalgt gennem en screeningsproces, får mentorstøtte af professionelle erhvervsfolk.

Herudover tilbydes de udvalgte virksomheder masser af frynsegoder, et unikt programindhold, netværks events, individuelt tilpassede investeringsmuligheder og internationale forbindelser som alt sammen vil styrke deres mulighed for at lykkedes med deres virksomhed.

Målet med vækstprogrammet er at styrke virksomhedernes ide, definerer deres markeds muligheder, lancere deres produkt og services, blive profitable, blive globale og genere social effekt.

Vækstprogrammet har 4 spor, som virksomhederne kan vælge.

Sundhed og ernæring der henvender sig til virksomheder der arbejder med at tackle globale sundheds problemer med specielt fokus på overvægt blandt børn.

Brobygning over den digitale kløft, der henvender sig til virksomheder, der arbejder for at gøre noget ved den ulige adgang forskellige befolkningsgrupper har til IT
Ældres uafhængighed, der henvender sig til virksomheder, der arbejder for at forbedre ældres adgang til teknologi, deres livskvalitet og uafhængighed.

Intelligent forbrug, der henvender sig til virksomheder, der arbejder for at skabe en bevidst forbruger kultur.

Iværksættere kan søge om at være med i The Rally indtil 16. december programmets første runde starter i januar 2015.

Læs mere om The Rally: Klik her! 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top