skip to Main Content

Telenor Youth Summit 2014

Telenor inviterer unge talenter til international konference om, hvordan mobilteknologi og internettet kan bidrage til at skabe et bedre samfund. Telenor Youth Summit afholdes i Oslo d. 9.-11. december 2014.

Til december bliver Nobels Fredspris overrakt i Oslo, og nu giver Telenor to danske iværksætterspirer mellem 18 og 25 år en unik mulighed for at komme med.
I samarbejde med Nobels Fredscenter afholder Telenor for anden gang Telenor Youth Summit i Oslo, hvor 28unge fra 13 lande skal diskutere, hvordan digital kommunikation kan gøre en forskel og hjælpe med at løse nogen af de presserende problemer i verden.
Unge iværksættere kan nu få chancen for at komme med ved at indsende en ansøgning et CV samt kort motiveret ansøgning.

De 28 deltagere kommer fra 13 lande i Europa og Asien, og skal deltage i workshops og møde topledere og eksperter fra Telenor og andre digitale virksomheder. De unge bliver desuden blandt de heldige få, der kommer med til Nobels Fredskoncert, hvor der er tradition for optrædener af verdensstjerner som f.eks. Florence + The Machine, John Legend og Rihanna.

FAKTA: Om Telenor Youth Summit 2014

Telenor Youth Summit afholdes i år for anden gang. Formålet er at samle 28 engagerede unge fra 13 lande, som sammen kan udvikle forslag og ideer til, hvordan digital kommunikation kan medvirke til at skabe et bedre samfund på global plan.

Konferencen består af et firedages program i Oslo med bl.a. workshops, seminarer og sociale aktiviteter. Derudover kommer deltagerne med til den traditionsrige Fredskoncert den 11. december.

Hvis man vil deltage, skal man besøge www.telenor.com/innovation/youthsummit og sende et CV samt kort motiveret ansøgning, hvor man fortæller, hvorfor man gerne vil afsted.

Deadline er søndag den 26. oktober.
Herefter tager en jury stilling til, hvilke kandidater, der går videre i konkurrencen.

Læs mere om Telenor Youth Summit 2014: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top