skip to Main Content

Anden runde af Det Sociale Vækstprogram

Det Sociale Vækstprogram er et tilbud og forløb for socialøkonomiske virksomhed på seks måneder, hvor virksomheden tilknyttes en erfaren og engageret forretningsudvikler, deltager i camps og workshops og får matchmaking med kommuner, virksomheder og organisationer.

Det Sociale Vækstprogram gennemføres for minimum 12 socialøkonomiske virksomheder over to omgange, og første runde for 6-8 deltagervirksomheder har allerede været afholdt i perioden maj og stopper i oktober 2013.
Anden runde for 6-8 deltagervirksomheder falder fra november 2013 til maj 2014.

Det er helt gratis at deltage i forløbet, og deltagerne får betalt transport, ophold og forplejning til de fælles aktiviteter.
Der afholdes offentlige informationsmøder om programmet i Aalborg, Odense, Aarhus og København fra 9. september og ansøgningsskema lægges ud på programmets hjemmeside i løbet af kort tid.

Efter ansøgningsrunden udvælges de deltagervirksomheder, som har det bedste potentiale for at hjælpe flere udsatte ledige til forløb og beskæftigelse ved at udvikle deres forretning – og som vil have størst mulig gavn af at deltage i programmet. Samtidig er processen tilrettelagt, så den – forhåbentlig – fører til brugbare overvejelser og sparring for de interesserede socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere om Det Sociale Vækstprogram: Klik her!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top