skip to Main Content

Sankalp Unconvention Summit 2013

Den indiske organisation Sankalp Forum arbejde med at støtte og hjælpe socialøkonomiske virksomheder i Indien.
Sankalp Forum har har siden 2009 afholdt det såkaldte Sankalp Forum Summit, som er en årligt tilbagevendende konference fokuseret på
socialøkonomiske virksomheder. Konferencen er efterhånden blevet verdens største af sin art. Her samles mere end 1.000 delegerede, thought leaders, industrielle eksperter og beslutningstagere fra hele verden for at diskutere temaer, trends og løsninger som kan hjælpe udviklingen af socialøkonomiske virksomheder på vej.

I 2013 har Sankalp Forum Summit slået sit årsmøde sammen med en anden årlig indisk konference for socialøkonomiske virksomheder nemlig “Villgro’s Unconvention”. Så konferencens vil fremover blive kaldt “Sankalp Unconvention Summit”.
Samarbejdet mellem Sankalp Forum og “Villgro´s” er etableret, for at konsolidere den socialøkonomiske sektor i Indien og for at kunne tilbyde endnu flere initiativer og en styrket indsats for socialøkonomiske virksomheder i det hele taget.

The Sankalp Unconvention Summit 2013 afhodes d.17.-18. april 2013 på Hotel Renaissance, Powai, Mumbai i Indien.

Læs mere: Klik her!

Se også Sankalp Forum´s hjemmeside: Klik her! 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top