skip to Main Content

Creating Social Enterprise

Creating Social Enterprise: My Story and What I Learned er en ny bog af Patrick Nash, hvor han fortæller om sin personlige rejse med at skabe en socialøkonomisk virksomhed.
Patrick Nash blev blev social entreprenør i 1980, da han var 22 år gammel. Denne bog er hans historie om sociale virksomheder, som han har startet og ledet – virksomheder, velgørende organisationer og kooperativer.

I bogen fortæller Nash om både op- og nedture fra hurtig vækst til store økonomiske udfordringer. Han deler fejl og ulykker, succeser og fiaskoer, risici som han taget og hvad han har lært af dem.

Der lægges ud med forfatterens motivation til at skabe en virksomhed, der ikke kun handler om økonomisk gevinst, men også har en positiv impact på samfundet. Gennem egne erfaringer deler Nash de specielle øjeblikke, der førte til etableringen af socialøkonomiske virksomheder og deler også de konkrete skridt og processer, der var nødvendige for at gøre etableringen til virkelighed.

Undervejs i bogen fremhæver forfatteren vigtige principper og strategier for at skabe en succesfuld socialøkonomisk virksomhed. De omfatter bl.a. at identificere en socialt presserende problemstilling, opbygge et stærkt team af ligesindede, finde finansieringsmuligheder og etablere partnerskaber med relevante interessenter.

Bogens fokus ligger ikke kun på forfatterens egne oplevelser, men også på de værdifulde lektioner, der blev lært undervejs. Forfatteren reflekterer over vigtige emner som bæredygtighed, måling af sociale impact og det at opbygge et meningsfuldt netværk.

“Creating Social Enterprise: My Story and What I Learned” er en engagerende og oplysende læseoplevelse, der inspirerer læserne til at udforske mulighederne inden for socialøkonomi og lærer dem, hvordan de kan skabe en positiv impact gennem at etablere en virksomhed.

Fakta:
Titel: Creating Social Enterprise: My Story and What I Learned
Forfatter: Patrick Nash
Forlag: ‎ Enterprise Vallues Consulting Limited
Udgivelsesdato: 25. Marts 2023
ISBN-10‏: ‎ 1399947338
ISBN-13: ‎ 978-1399947336
Bogen er på 436 sider og kan købes her

Back To Top