skip to Main Content

Encyclopedia of the Social and Solidarity Economy

Encyclopedia of the Social and Solidarity Economy er et omfattende opslagsværk, der undersøger, hvordan social- og solidaritetsøkonomien (SSE) spiller en betydelig rolle i at skabe og udvikle økonomiske aktiviteter på alternative måder. Bogen er redigeret af Ilcheong Yi fra FN’s forskningsinstitut for social udvikling og en række andre forfattere.

Encyclopedia of the Social and Solidarity Economy identificerer og analyserer en række forskellige emner og problemstillinger, der er forbundet med SSE og er på den måde med til at udvider videnbasen for forskellige aktører inden for SSE, herunder praktikere, aktivister og beslutningstagere.

Bogen er udgivet af Edward Elgar Publishing Ltd i samarbejde med United Nations Inter-Agency Task Force on SSE (UNTFSSE) og er finansieret af regeringen i Hertugdømmet Luxembourg. Bogen er også en open access titel, tilgængelig under betingelserne for en CC BY-NC-ND 4.0 licens og kan læses, downloades og deles gratis på Elgaronline.com.

FAKTA:
Titel: Encyclopedia of the Social and Solidarity Economy
Forfatter/Redaktør: Ilcheong Yi
Forlag: Edward Elgar Publishing Ltd
ISBN: 978 1 80392 091 7
Udgivelsesdato: 2023
Bogen er på 508 sider og kan downloades her

Back To Top