skip to Main Content

Deltag i World Summit Awards 2021

Vi er på udkig efter Danmarks bedste digitale udviklere! Alle former for web-baserede applikationer, apps, websider, applikationer mm., som skaber social værdi og hjælper med at indfri FN´s verdensmål, kan nu ansøge om at deltage i World Summit Awards (WSA). Ansøgningsfrist er 30. september 2021.

WSA arbejder sammen med nationale eksperter, som har til opgave at nominere projekter blandt de ansøgende. Hvert land kan nominere et projekt i hver af de otte nedennævnte kategorier.
Sociale Entreprenører i Danmark er dansk national ekspert for WSA og forestår den endelige nominering.
Ud fra de nationale nomineringer udvælger WSA 40 vindere indenfor følgende 8 kategorier
– GOVERNMENT & CITIZEN ENGAGEMENT
– HEALTH & WELL BEING
– LEARNING & EDUCATION
– ENVIRONMENT & GREEN ENERGY
– CULTURE & TOURISM
– SMART SETTLEMENTS & URBANIZATION
– BUSINESS & COMMERCE
– INCLUSION & EMPOWERMENT

Hvem kan deltage?
Web-baserede applikationer såsom: apps, websider, applikationer til wearables, sms-baserede produkter, spil til mobiltelefoner mm. Der er ingen begrænsning med hensyn til de platforme eller kanaler projekterne arbejder med.
Produktet skal være færdig produceret og lanceret efter d. 1. januar 2019.

WSA Young Innovators
World Summit Awards promoter og belønner også unge innovatører, der udviklede en digital applikation, der kan bidrage til at indfri FN’s verdensmå. Ud over de ovennævnte otte kategorier, har unge under 26 år mulighed for at deltage i kategorien ”WSA Young Innovators”, der er en særlig anerkendelse for unge sociale iværksættere under 26 år, der bruger ICT for at bidrage til at nå verdensmålene. Vinderne af denne kategori hædres sammen med de øvrige. Deltagelsen i WSA Young Innovators er åben for enhver iværksætter, virksomhed, studentgruppe eller projektteam – hvor mindst et af de stiftende medlemmer og hovedparten af teamet er være under 26 år, dvs. født 1. januar 1995 eller senere.
Læs mere om WSA Young Innovators” her

Hvad får vinderne af World Summit Awards?

World Summit Awards har ingen pengepriser, men vindere af konkurrencen:

  • bliver inviteret til at deltage i den globale kongres i Wien (marts 2022) med alt betalt.
  • de bliver del af et internationalt netværk af anerkendte digitale udviklere indhold.
  • de får adgang til WSAs netværk af globale eksperter og industrielle ledere i mere end 178 lande.
  • de får mulighed for at mødes med verdenskendte sponsorer og partnere i WSA´s netværk.
  • de deltager i workshops, der er formet specielt efter vindernes behov.
  • de deltager på videoklip som fremhæver vinder projekterne
  • de bliver promoveret gennem særlig placering på WSA´s hjemmeside og bliver markedsført gennem WSA´s youtube kanal og sociale medier.
  • de får langsigtet dækning indenfor WSA redaktionelle kanaler.

De to danske digitale innovationer M-PAYG og Be My Eyes, blev i 2017 nomineret til konkurrencen og var i blandt de 40 vindere ud af 800 digitale innovationer fra 180 lande.
Da WSA konferencen blev afholdt i Wien vandt M-PAYG desuden pitchen i kategorien ENVIRONMENT & GREEN ENERGY.

M-PAYG beskriver deltagelsen til WSA således:
1. Det er et unikt fællesskab med start-up entreprenører fra hele verden
2. Der er nogle spændende events og match-making muligheder for at mødes med corporates
3. Der er en masse sjove sociale events til at ryste folk sammen
4. Vi fik en del henvendelser efter vi modtog prisen, så vi håber på den baggrund, at kunne lave nogle nye partnerskaber
5. Vi mødte også en række start-ups, der kunne være relevante at samarbejde med i Afrika

Skal din digitale innovation nomineres til WSA 2021, eller kender du nogen der burde blive nomineret? Så læs mere om du ansøger om at deltage i konkurrencen her

Har du yderligere spørgsmål vedr. konkurrencen så henvend dig til Per Bach på: per@socialeentreprenorer.dk

Deadline for at deltage i WSA 2020 eller at blive nomineret er d. 31. august 2021.

Om WSA
WSA er en global priskonkurrence, et netværk og en platform for digitale applikationer og innovationer, som skaber stor social effekt. World Summit Awards er en international priskonkurrence, der arbejder for at fremme og anerkende enestående digitale innovationer, der har en stor positive effekt på samfundet. World Summit Awards blev etableret i 2003 inden for rammerne af FNs Verdenstopmøder om informationssamfundet (UN WSIS), og bidrager til indfrielsen af FNs Verdensmål ved at fremvise og anerkende den positive påvirkning, som lokale digitale projekter og produkter kan have på samfundet. World Summit Awards globale netværk af startups, sociale iværksættere, mentorer, oplægsholdere, eksperter, regeringsledere, akademikere og civilsamfunds organisationer vokser hele tiden, og til dato er mere end 180 lande aktivt involveret.

Siden 2003 er der kåret 677 vinderne, som er udvalgt ud fra mere end 4.000 nomineringer. 11 danske projekter har igennem årene været blandt vinderne af World Summit Awards bl.a. To Good To Go appen, Og i 2017 var Be My Eyes og M-PAYG blandt vinderne.

I 2017 blev Sociale Entreprenører i Danmark national ekspert for World Summit Awards. Det indebærer at SED hvert år står for at finde danske digitale innovationer, der bidrager til at indfri verdensmålene, og nominere dem til konkurrencen.

Læs mere om World Summit Awards på: www.worldsummitawards.org

Læs om fordele ved at deltage her

Back To Top