skip to Main Content

Gode løsninger på svære sociale problemer

Gode løsninger på svære sociale problemer er en ny bog af Dorte Bukdahl, som stiller skarpt på de virksomme ingredienser, der skal til, når der skal skabes gode løsninger på svære sociale problemer.

Det er ingredienser den kan man bl.a. læse om, hvordan indsatserne implementeres, hvordan refleksion kan understøtte forankring af indsatserne og hvordan effekten af indsatserne kan måles.
Bogen indeholder også en række eksempler på visionære indsatser i Danmark ligesom der også er eksempler på indsatser, der er gået galt men som der kan uddrages vigtig læring af.

Gode løsninger på svære sociale problemer henvender sig til ledere og medarbejdere i offentlige organisationer, og til fagprofessionelle, undervisere og studerende med interesse for udvikling af det gode sociale arbejde.

Dorte Bukdahl er til daglig leder af Copenhagen Dome -videnscenter for socialøkonomi tæt ved Taastrup. Hun har tidligere i 7 år været kontorchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune og før det været analysechef i KL.
Mere om Dorte Bukdahl på: http://dortebukdahl.dk

FAKTA:
Titel: Gode løsninger på svære sociale problemer
Forfatter: Dorte Bukdahl
Forlag Samfunds Litteratur
Udgivelses Dato: d. 19. januar 2021
ISBN: 9788759338568
Bogen er på 300 sider og kan købes for 299,- kr. her

 

Back To Top