skip to Main Content

Vinderne af 2020 Skoll Awards for Social Entrepreneurship

The Skoll Foundation har d. 2. april 2020 udnævnt de fem vindere af 2020 udgaven af Skoll Awards for Social Entrepreneurship. Pga. Corona-krisen foregik årets ceremoni for første gang virtuelt.

“The Skoll Award for Social Entrepreneurship sætter focus på nye ledere, der frygtløst arbejder på deres egen måde for at skabe en mere bæredygtig, fredelig og velstående verden for alle,” sagde Jeff Skoll, grundlægger og formand for Skoll Foundation i forbindelse med udnævnelsen og fortsatte. ”Den nuværende COVID-19-pandemi minder os om vigtigheden af denne type løsningsorienteret global ledelse og om vores fælles menneskehed.”

Organisationer der vinder Skoll Awards for Social Entrepreneurship, modtager 1,5 millioner dollars i støtteinvesteringer til at skalere deres arbejde og øge deres impact. Vinderene bliver også del af et globalt fællesskab af visionære ledere og innovatører (Skoll Awardees).

Skoll Awards anerkender transformative ledere, hvis organisationer forstyrrer status quo, er med ti at skabe bæredygtig ændringer i stor skala og er klar til at skabe endnu større impact ved at skalere organisationen.

Alle 2020 vindere viser det potentiale.

Vinderne af 2020 Skoll Awards for Social Entrepreneurship er:

ARMMAN fra indien, der udnytter mobil teknologi til at udvide adgangen til information og forebyggende sundhedsydelser for gravide, mødre og børn.

The Center for Tech and Civic Life (CTCL), der er den største udbyder af gratis og billige værktøjer til lokale valgadministratorer i USA.

Glasswing International, der benytter ressourcer fra lokalsamfundet for at heale og brude voldscyklussen i Mellemamerika.

The International Council on Clean Transportation (ICCT), der arbejder for at modvirke klimaforandringer ved at levere førsteklasses, objektiv forskning og analyse til regeringsembedsmænd og andre med henblik på at forbedre miljø- og energieffektivitet i vej-, sø- og lufttransport

The Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) der arbejder for at afsløre kriminalitet og korruption og give den gennemsigtighed, hvilket er nødvendig for at skabe retfærdighed og troværdighed.

Læs mere om vinderne her

 

Back To Top