skip to Main Content
Social Enterprise Ghana Starter Fortalervirksomhed For Impactinvesteringspolitik

Social Enterprise Ghana starter fortalervirksomhed for impactinvesteringspolitik

Med støtte fra BUSAC, DANIDA og USAID begynder Social Enterprise Ghana en fokuseret fortalervirksomhed for at få landets beslutningstagere og regering til at vedtage en lovgivning, der kan støtte op om socialøkonomiske virksomheder og impactinvesteringer.

Ifølge Social Enterprise Ghana, vil sådanne politiske tiltag gøre det muligt for de over 28.000 socialøkonomiske virksomheder, der opererer i landet, at blive registrere sig i Ghanas Registrar General’s Department (der svarer til den danske erhvervsstyrelses virk.dk) og dermed få et officielt stempel på deres status.

Politikken skal også hjælpe med at skabe bedre muligheder for at socialøkonomiske virksomheder kan opnå impactinvesteringer. Social Enterprise Ghana opfordre landets regering til at oprette en fond (Social Enterprise Development Fund), der kan være med til at udvikle økosystemet for socialøkonomiske virksomheder og som kan gøre det muligt for socialøkonomiske virksomheder at lave partnerskaber med regeringen i forbindelse med levering af som partnere med regeringen i levering af forskellige former for serviceydelser.

Læs mere her

Kilde: My Joy Online

Back To Top