skip to Main Content

Fashionkind Foundation 

Fashionkind Foundation er en organisation I San Diego, hvis formål er at styrke selvtilliden for kvinder på vej ud af misbrug. Dette gør de I gennem gratis kvalitetstøj og personlig service.

Det startede i 2018, da Johannah Warren blev ramt af en autoimmun sygdom. Hun overbeviste hurtigt sig selv om, at hendes professionelle arbejdsliv var truet. Hun valgte dog at bruge den mulighed til, at se på hvilken forskel hun virkelig gjorde i verden. Efter at have fulgte hendes søsters misbrug og forværring i flere år så valgte hun, at tage kampen op mod kvinders misbrug.

Denne kamp er dog lang og sej. For mange er det kun første del, at blive fri fra selve misbruget. Det seje træk er, at få deres liv på skinner igen, så de ikke falder tilbage i misbruget igen. Fashionkinds formål er, at styrke disse kvinders formål, samt selvtillid og tro på at de kan komme i gennem det.

Som virksomhed samler Fashionkind let brugt tøj, sko, tasker og smykker. Kvinder der har fået tag over hovedet og er blevet ædru, inviteres til en shopping tur, hvor kvinderne kan få tøj til enten en jobsamtale eller til deres job. I denne beskyttede ramme, kan de ansatte give en unik oplevelse, der kan hjælpe kvinderne med at få deres selvtillid igen. Denne selvtillid skal hjælpe dem med at komme i job eller fastholde deres job. Det er ikke kun kvinderne det kommer til gode, men også familierne. Desto mere solide familier, desto mere solide fællesskaber.

De største succeshistorier kommer dog fra de frivillige, hvoraf mange selv har været i gennem et misbrug. Fashionkinds dedikation til at bygge et støttesystem til ædruelighed, skaber et stærkt bånd mellem kunder og frivillige. Sammen med deres fokus på fællesskab i stedet for velgørenhed, er også med til at støtte kvinder der føler at de står alene med deres problem. Det skaber et forum, hvor man kan komme til hinanden, dele sin historie og modtage støtte.

Læs mere på: www.fashionkind.org

Back To Top